pagebanner (2)

Kertas Kayu Sup

Apa sampeyan ngerti manawa dewan bisa nggawe gandum saka gandum kayu?
Ya, kita bisa! Gandum kayu duwe macem-macem tekstur, mula ayo ndeleng kabeh detail.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

GAMBAR PAPER KAYU KLASIK sing apik banget kanthi rel ireng nggawe papan iki minangka karya seni kanggo pamer menyang kabeh kanca lan kulawarga. Kertu kayu ana 1 lapisan ing njero papan, lan kertas kayu iki duwe macem-macem tekstur, sampeyan bisa milih sing paling apik.

Jeneng nglindhungi: Kertas kayu SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 1 lapisan kertas kayu + 3 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + finish epoxy gloss dhuwur.
Wood Paper Sup2

Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0.
Desain: kertas kayu pasuryan 1 kanggo ndhuwur + 1 fiberglass epoxy pasuryan ing sisih ngisor;
Logo: LOGO layar sutra khusus.
Aksesoris gratis: plastik 9ft sirip tengah tengah + 2 sirip plastik sisih cilik ing Future / 9ft plastik tunggal
Desain gratis: kita duwe desainer paling dhuwur ing China lan bisa nyedhiyakake desain gratis, utawa sampeyan bisa ngirim desain file AI / file PDF papan kanggo digawe.
Rincian kemasan: warp gelembung + karton (Irung, Tail lan tulangan ril) + kothak karton
Karton: 1 potong bisa sijine 1 kothak karton.
MOQ: 30 pcs
Wektu timbal: kanggo conto udakara 15 dina, liyane gumantung saka jumlahe.
Bayaran: TT
Cara ngirim: Laut utawa udhara
Wadah GP 20 ft: 50 lembar.
Wadhah HQ 40ft: 120 lembar.
Port FOB: Ningbo

Keuntungan kertas kayu: luwih anyar tinimbang fiberglass epoksi, luwih murah tinimbang papan veneer pring.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita