pagebanner (2)

Warta

  • Kemasan papan karet magis

    Apa sampeyan ngerti cara ngemas paket inflatable? Sawetara pelanggan bakal ujar "rangkep dadi siji kothak gedhe lan dikirim", ya, sampeyan bener, nggunakake siji kothak kapisah, lan paket papan karet yaiku ...
    Waca liyane
  • Alesan kenapa kita nggawe dewan larang

    Ing Papan dayung Stand up, nduweni macem-macem jinis, kayata SUP veneer pring, SUP fiberglass epoxy, SUP serat karbon lsp. Lan kanggo siji papan, sing paling penting? Penampilan sing apik, mesthine bisa ...
    Waca liyane
  • Bahan papan sing paling populer

    Gambar 1 gambar veneer pring. Gambar 2 yaiku papan veneer pring. Papan paddle stand up duwe macem-macem bahan ing tengah, yaiku: veneer bambu, prin ...
    Waca liyane
  • Apa ana bedane antara prau karet lan kano

    Kapal karet, rungokake jeneng kasebut, kita kabeh ngerti manawa iki kalebu jinis prahu kanthi metode karet, jeneng iki uga kalebu istilah umum, kalebu: boat karet, boat fishing, boat submachine lan sawetara boat cilik inflatable inflatable prau. Kapal kaya iki bisa diinstal ...
    Waca liyane
  • Bedane papan selancar lan papan dayung

    Kanggo sampeyan sing kepengin banget marang samodra, ngadeg ing papan selancar utawa papan dayung minangka papan sing paling cedhak karo kaendahan samodra. Nanging olahraga loro sing endi sing luwih nyenengake iki lan menehi sampeyan pengalaman paling akeh ing banyu? Paling penting, sing endi sing paling cocog karo sampeyan? Iki simil utama ...
    Waca liyane
  • Sawetara kawruh dayung

    Sup minangka dayung ngadeg, sing dadi olahraga santai ing luar negeri. Wong akeh bisa kalebu bocah loro utawa telung taun nganti umur 70 utawa 80 taun, lan uga asu kewan sampeyan. Muga-muga sampeyan bakal mbantu aku nemokake wangsulan. P1: yen diwenehi banyu resik, apa gelem melu spo ...
    Waca liyane