pagebanner (2)

kain cetak wulu SUP

Papan wulu warna-warni, sampeyan seneng?
Tambah gandum ing tikar, papan katon luwih modis?


Detail Produk

Tag Produk

Parameter Produk

Jeneng nglindhungi: Kain cetak SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 1 kain cetak lapisan + 3 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + finish epoxy gloss dhuwur.
Printing Cloth Sup
Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0.
Desain: fiberglass epoxy pasuryan khusus ing sisih ndhuwur + 1 kain cetak rai ing sisih ngisor;
khusus 1 veneer pring ing ndhuwur + 1 kain cetak rai ing sisih ngisor;
Logo: LOGO layar sutra khusus.
Aksesoris gratis: plastik 9ft sirip tengah tengah + 2 sirip plastik sisih cilik ing Future / 9ft plastik tunggal
Desain gratis: kita duwe desainer paling dhuwur ing China lan bisa nyedhiyakake desain gratis, utawa sampeyan bisa ngirim desain file AI / file PDF papan kanggo digawe.
Rincian kemasan: warp gelembung + karton (Irung, Tail lan tulangan ril) + kothak karton
Karton: 1 potong bisa sijine 1 kothak karton.
MOQ: 30 pcs
Wektu timbal: kanggo conto udakara 15 dina, liyane gumantung saka jumlahe.
Bayaran: TT
Cara ngirim: Laut utawa udhara
Wadah GP 20 ft: 50 lembar.
Wadhah HQ 40ft: 120 lembar.
Port FOB: Ningbo

Kain pencetakan grafis: file AI utawa file PDF sing disesuaikan karo grafis banjur nyithak layar sutra. pelanggan bisa nyedhiyakake utawa kita bakal ngrancang, nalika kain cetak wis rampung, tenaga kerja bakal ngethok ukuran sing cocog lan ditutupi ing papan, banjur lem. Kanggo nggawe papan kain cetak sing apik, grafis sing paling penting luwih penting.
Printing Cloth Sup2


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita