• pagebanner (2)

FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Regane opo

Papan duwe macem-macem bahan, lan papan duwe ukuran akeh, regane beda, pls kirim priksaan, aku bisa bales sajrone 24 jam

Apa sampeyan duwe jumlah pesanan minimum?

Ya, kabeh papan duwe jumlah pesanan minimum, jumlah pesanan minimum SUP yaiku 30 pcs, jumlah order minimum board inflatable yaiku 50 pcs, yen sampeyan pengin sawetara, coba kirim priksaan, aku bakal mangsuli karo sampeyan.

Kepiye wektu rata-rata timbal?

Miturut jumlah dewan, kadang ngasilake wektu yaiku 20-45 dina, nanging Maret- Agustus dadi musim sibuk kanggo ngasilake lan kapal kapal, wektu pangiriman bakal luwih suwe, nanging kita bisa nyoba sing paling apik kanggo dikirim, yen sampeyan duwe syarat khusus bisa ngomong

Apa jinis cara pembayaran sing sampeyan tampa?

TT (setoran 30% pembayaran saldo 70% sadurunge dikirim)

Apa garansi produk?

Kita menehi garansi bahan lan pakaryan. Komitmen kita yaiku kanggo kepuasan karo produk. Sadurunge dikemas, kita duwe guru profesional kanggo mriksa saben papan kanthi tliti, priksa manawa papan ora ana masalah kanggo ngemasi.

Apa sampeyan njamin pangiriman produk sing aman lan aman?

Ya, kita mesthi nggunakake kemasan ekspor berkualitas tinggi. Kaya kepala papan, bagian ngisor papan lan buntut papan, kita bakal nggunakake katun mutiara lan kertas kertu kanggo nglindhungi, supaya papan ora rusak ing kapal.

Kepiye babagan biaya desain?

Kita duwe desainer paling dhuwur ing China, bisa menehi desain papan gratis, yen sampeyan duwe desain papan dhewe, coba kirim desain papan ing file PDF utawa AI, kita bisa nggawe desain kanggo sampeyan.

Pengin kerja sama kita?