pagebanner (2)

Epoxy Fiberglass Sup

Ungu, yaiku warna sing adhem kanggo obah, nanging kalebu warna sing mulya.
Ijo entheng nggambarake pangarep-arep, katentreman, urip, rong warna kelangan kanggo digawe bebarengan, uga bisa ngrancang papan lukisan semprotan sing apik, kanthi bungee putih mesthi entuk klompok adhine sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng nglindhungi: Epoxy fiberglass SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 3 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + finish epoxy gloss dhuwur.
product details (1)

Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0.
Desain: fiberglass epoxy pasuryan khusus ing sisih ndhuwur lan ngisor.
Logo: LOGO layar sutra khusus.
Aksesoris gratis: plastik 9ft sirip tengah tengah + 2 sirip plastik sisih cilik ing Future / 9ft plastik tunggal
Desain gratis: kita duwe desainer paling dhuwur ing China lan bisa nyedhiyakake desain gratis, utawa sampeyan bisa ngirim desain file AI / file PDF papan kanggo digawe.
Pad: disesuaikan macem-macem jinis, duwe pad berlian, pad yoga alus, pad pola lan pad Stripe. Kanggo papan dayung, kita bakal nggunakake pad berlian kanggo ngasilake, amarga intan kasebut nduweni partikel ing ndhuwur, wong-wong sing nyekel kekuwatan bakal luwih apik nalika ngadeg.
product details (2)

Rincian kemasan: warp gelembung + karton (Irung, Tail lan tulangan ril) + kothak karton
Karton: 1 potong bisa sijine 1 kothak karton.
MOQ: 30 pcs
Wektu timbal: kanggo conto udakara 15 dina, liyane gumantung saka jumlahe.
Bayaran: TT
Cara ngirim: Laut utawa udhara
Wadah GP 20 ft: 50 lembar.
Wadhah HQ 40ft: 120 lembar.
Port FOB: Ningbo

Keuntungan Kompetitif Utama:
pesenan cilik ditampa, kualitas profesional sing ketat kanggo produk, layanan sing tepat wektu lan efektif.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita