pagebanner (2)

Serat Karbon Sup

Berselancar minangka olahraga ing pinggir segara sing misuwur, para atlit nggunakake teknik balancing sing dhuwur banget kanggo ngontrol papan kanthi gelut laut, kaya iwak nglangi ing segara. Papan balapan sing apik bisa nggawe ultra ing banyu luwih cepet, luwih bebas.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng nglindhungi: Serat karbon balap SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 1 lapisan karbon + 3 lapisan resin Epoxy tanpa kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + finish epoxyglass dhuwur.

Carbon Fiber Sup (1)
Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0.
Desain: serat karbon rai loro sing disesuaikan ing sisih ndhuwur lan ngisor.
Logo: LOGO layar sutra khusus.
Aksesoris biaya gratis: plastik 9ft sirip tengah tunggal
Desain gratis: kita duwe desainer paling dhuwur ing China lan bisa nyedhiyakake desain gratis, utawa sampeyan bisa ngirim desain file AI / file PDF papan kanggo digawe.
Gunakake: Ing papan balap, saranake jembaré 25-27 inci luwih apik / ing lelungan normal, saranake jembaré 30-32 inci.
Carbon Fiber Sup (2)
Rincian kemasan: warp gelembung + karton (Irung, Tail lan tulangan ril) + kothak karton
Karton: 1 potong bisa sijine 1 kothak karton.
MOQ: 30 pcs
Wektu timbal: kanggo conto udakara 15 dina, liyane gumantung saka jumlahe.
Bayaran: TT
Cara ngirim: segara utawa udhara

Kauntungan kompetitif

Siji papan balap serat karbon sing disenengi uga dadi sebabe.

1) Bobot entheng
Bobot serat karbon luwih entheng tinimbang fiberglass epoksi, ing papan selancar umume 15KG per potong, masarakat menyang pinggir pantai pengin bobote luwih entheng luwih apik.

2) Kekuwatan dhuwur
Kekuwatan serat karbon 4 kali lipat saka serat kaca, sampeyan ngerti, pengaruh ombake gedhe banget. Yen kekuatan papan surfing banget kurang, karusakan mekanik, dudu tegese gerakane, isih serius bisa ngancam keslametan wong.

3) Stabilitas sing apik
Tahanan seismik serat karbon lan stabilitas apik, Wong ngadeg, rasane kaya ngadeg ing lemah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita