pagebanner (2)

Veneer Bambu Sup

GAMBAR PADDLE CLASSIC BAMBOO CANTIK kanthi rel ireng nggawe papan iki minangka karya seni kanggo pamer kanggo kabeh kanca lan kulawarga. Gawa papan iki nganggo minivan, truk, utawa ing rak payon, banjur budhal menyang banyu, seneng karo kulawarga, kanca ing wektu sing nyenengake.


Detail Produk

Tag Produk

Parameter produk

Jeneng nglindhungi: veneer bambu SUP
Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 1 lapisan 0.5mm veneer + 3 lapisan resin Epoxy dengan kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + epoxy gloss dhuwur rampung
product details (1)
Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0.
Desain: bambu pasuryan siji + fiberglass epoxy pasuryan / veneer pring loro pasuryan ing ndhuwur lan ngisor.
Logo: LOGO layar sutra khusus.
Gratis aksesori gratis: plastik 9ft sirip tengah tunggal + 2 sirip FCS plastik cilik / sirip tengah plastik tunggal 9 kaki + 2 sisi plastik cilik
Desain gratis: kita bisa nyedhiyakake desain gratis, utawa sampeyan bisa ngirim desain file AI / file PDF papan kanggo digawe.
Rincian kemasan: warp gelembung + karton (Irung, Tail lan tulangan ril) + kothak karton
Karton: 1 potong bisa sijine 1 kothak karton.
MOQ: 30 pcs
Wektu timbal: kanggo conto udakara 15 dina, liyane gumantung saka jumlahe.
Bayaran: TT
Cara ngirim: Laut utawa udhara

Kauntungan kompetitif

1) Ireng minangka warna sing sederhana lan klasik ing kabeh desain papan, warna iki bisa cocog karo desain sing apik. Sampeyan bisa nggawe pad ireng, ril ireng, bungee ireng lan logo ireng, papane apik banget, lan adol fashion kabeh taun.

2) Yen sampeyan mikir manawa dewan sampeyan istimewa, sampeyan bisa nindakake penyesuaian ing ngisor iki. Gawe papan veneer pring siji, cara tradisional yaiku sisih siji utawa loro yaiku kulit pring, nanging saiki uga bisa nggawe dekorasi ing papan pring, sampeyan bisa masang logo gedhe ing papan, pola kembang sing alus, desain khusus, rel warna. papan bakal katon beda, iki cocog kanggo kapribadian sampeyan.

3) Dasi Bungee bisa mundhak ing ndhuwur lan ngisor, mesthine sampeyan uga ora kudu nambah, tali koper bisa diikat, nalika main nalika barang-barang ora bakal tiba ing banyu.

product-details-(2)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita