• pagebanner (2)

Babagan Kita

logo1

Olahraga njobo Panda

Sugeng rawuh ing olahraga outdoor Panda.

Kita minangka pabrik sing kuat lan profesional ing China, ing tim sing apik, pimpinan penting banget.

1) Kita wis nyewa manajer pametumu sing paling profesional ing China kanggo ngontrol kualitas lan wektu pangiriman. Manajer pabrik kita wis makarya ing industri pabrikan papan luwih saka telung puluh taun, lan luwih saka 20 karyawan duwe pengalaman kerja papan sajrone sepuluh taun.

2) Tim Grafis sing kalebu Desainer Grafis AI lan spesialis kerajinan ing layanan sampeyan kanggo mesthekake manawa konsep grafis sampeyan direproduksi kanthi cetha miturut rasa sampeyan. Uga nawakake layanan konsultasi desain gratis kanggo mbantu sampeyan nuduhake konsep sing bisa dikepengini, kabeh desain gratis pangisian daya

3) Tim sales pancen isih enom lan energik, bakal ngetrapake rincian babagan saben order, wektu pangiriman, kontrol kualitas lan layanan purna jual.

Crita Kita

Apa sing Kita Laku?

Olahraga outdoor Jinhua panda, didegake ing 2015, kanthi tim profesional minangka spesialis salah sawijining pabrikan paling gedhe kanggo ngrancang lan nggawe macem-macem papan karet, papan dayung, papan skateboard, papan balap, papan penyelamat selancar. papan pancing, papan yoga, papan bocah, papan layangan, papan selancar, kayak, lsp.

Kabeh papan dibentuk nganggo mesin CNC, mbentuk kanthi tepat, akurat, lan teratur, lan tenaga kerja sing duwe pengalaman dhuwur bakal nggawe kanthi tliti ing saben papan, nalika nggatekake kualitas produk.

Uga ngasilake macem-macem aksesoris, kayata dayung, tas papan, tas dayung, tali, jaket urip, kursi EVA, tas anti banyu, lsp.

117155474
aboutimh

Layanan Kita

Apa sing bisa ditawakake

Kita ing selancar Top menehi jaminan yen kabeh kabutuhan, spesifikasi bakal cocog karo efisiensi, rega paling apik lan kualitas terjamin.

Kita netepi prinsip kualitas, prestise lan pangiriman sing tepat wektu.

Kita percaya tenan manawa tuwuh saka ngrungokake kabutuhan para pelanggan mula wis nggawe akeh saluran kontak lan ngajak sampeyan menehi saran sing bisa ningkatake produk mbesuk, Kepuasan Pelanggan minangka target utama.