nanhai-1
nanhai-2
nanhai-3

Deleng Ndeleng Liyane

Panda
Olahraga njobo Deleng Ndeleng
Luwih-luwih

Olahraga outdoor Jinhua panda, didegake ing 2015, kanthi tim profesional minangka salah sawijining pabrikan sing paling gedhe kanggo ngrancang lan nggawe macem-macem papan karet, papan dayung, papan skateboard, papan balap, papan penyelamat selancar, papan pancing, papan yoga, bocah-bocah papan, papan layangan, papan selancar, kayak lsp.

  • Excellent QualityExcellent Quality

    Kualitas Banget

    Perusahaan khusus nggawe peralatan kinerja tinggi, kekuatan teknis sing kuat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

  • TechnologyTechnology

    Teknologi

    Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • AdvantagesAdvantages

    Kaluwihan

    Produk duwe kualitas lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

Deleng Ndeleng Liyane

Anyar
Rawuh Deleng Ndeleng
Luwih-luwih

Kita negesake prinsip "Kualitas Pertama, Layanan Pertama, Amanah Pertama" minangka filosofi bisnis.

  • Wood Paper Sup

    Kertas Kayu Sup

    Parameter produk dirancang kanthi apik GAMBAR PAPER KAYU KLASIK kanthi rel ireng nggawe papan iki minangka karya seni kanggo pamer kanggo kabeh kanca lan kulawarga. Kertu kayu ana 1 lapisan ing njero papan, lan kertas kayu iki duwe macem-macem tekstur, sampeyan bisa milih sing paling apik. Jeneng nglindhungi: Kertu kayu SUP Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 1 lapisan kertas kayu + 3 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + gloss dhuwur ...

  • feather printing cloth SUP

    kain cetak wulu SUP

    Parameter Produk Jeneng nglindhungi: Kain pencetakan SUP Bahan: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 1 kain cetak lapisan + 3 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + finish epoxy kinclong dhuwur. Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0. Desain: fiberglass epoxy pasuryan khusus ing sisih ndhuwur + 1 kain cetak rai ing sisih ngisor; khusus 1 veneer pring ing ndhuwur + 1 kain cetak rai ing sisih ngisor; Logo: customiz ...

  • Epoxy Fiberglass Sup

    Epoxy Fiberglass Sup

    Parameter produk Jeneng nglindhungi: Epoxy fiberglass SUP Material: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 3 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing sisih ngisor + gloss dhuwur epoxy rampung. Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0. Desain: fiberglass epoxy pasuryan khusus ing sisih ndhuwur lan ngisor. Logo: LOGO layar sutra khusus. Aksesori gratis: plastik 9ft sirip tengah + 2 sirip plastik cilik ing Masa Depan / 9ft ...

  • Carbon Fiber Sup

    Serat Karbon Sup

  • Bamboo Veneer Sup

    Veneer Bambu Sup

    Parameter produk Jeneng nglindhungi: Bambu veneer SUP Material: inti busa EPS (26KG / CBM) + stringer kayu + 1 lapisan 0.5mm veneer bambu + 3 lapisan resin Epoxy kanthi kain fiberglass 6OZ ing ndhuwur + 2 lapisan resin Epoxy kanthi 6OZ kain fiberglass ing sisih ngisor + finish epoxy gloss dhuwur. Ukuran: papan paddle stand up khusus, biasane saka 9'6 nganti 14'0. Desain: bambu pasuryan siji + fiberglass epoxy pasuryan / veneer pring loro pasuryan ing ndhuwur lan ngisor. Logo: LOGO layar sutra khusus. Aksesoris biaya gratis: 9ft ...

Deleng Ndeleng Liyane

Bintang
Produk Deleng Ndeleng
Luwih-luwih

Produk utama yaiku papan karet, papan dayung, skateboard, papan balap, papan penyelamat, papan pancing, papan yoga, papan bocah, papan layang-layang, papan selancar, kayak, lan kabeh jinis aksesoris.